Cul Sec resto

Eet je Landschap! Open: do - zo

Cul Sec is geopend van donderdag -  zondag. Ons restaurant binnen en wijntuin buiten bevindt zich tegenover onze fabriek en aan de rand van de Betuwe, tussen de fruittelers en voedselbossen. Wij serveren een hyper lokaal tasting menu, met natuurwijnen en zelf door Fruitslagers gemaakte non-alcoholische dranken. Kom aanwaaien voor een 0km lunch of daghap met bijvoorbeeld Boonzaak tempeh op een pita. Of kom voor de volledige ervaring: Ons 4-, 5- of 6 gangen menu met bijpassende pairing. Wil je even blijven hangen? Steek het kampvuur aan en drink lokale cider of alcoholvrije (of volle) cocktails.

Shop
by Voedselstation

Recepten

Bloesemseizoen

rode biet, magnolia beurre blanc en bloesems

Nordic Olive

Een olijf uit voedselbossen in het noorden: ja het kan!

Pita grauwe erwt gyros

gebakken grauwe erwt tempeh op een pita met daslooksaus

Steak tempeh

Gebakken tempeh van Boonzaak met knol mouseline, prei, raapsteel en daslook saus.

Local lemon cake

Sierkwee uit het voedselbos, Citrus Movement, creme fraiche en een wildpluk.

Wilt u alle details weten?
DOWNLOAD INFODOWNLOAD RECEPTEN

Contact

Bedankt we nemen zo snel mogelijk contact met je op

Oops! Something went wrong while submitting the form.
bar@culsec.nlLinkedinInstagram
Parallelweg West 18, 4104 AZ Culemborg